Biljetter till Västerås Konserthus

Ska du köpa biljetter till något av våra kommande evenemang? Vad kul!
Biljetter till evenemang i Västerås Konserthus kan du antingen köpa här via hemsidan eller på plats i Konserthusets biljettkassa. Du hittar den bakom dörren till höger om huvudentrén. Se öppettider nedan.

Stöter du på problem vid bokning av din biljett på ticketmaster.se? Då får du hjälp av Ticketmaster, du når dem på 077-170 70 70.

För gruppbokningar: kontakta biljettkassan, så hjälper vi dig där.

Från 1 december krävs vaccinationsbevis för att få tillträde till konserter i Västerås konserthus.

Biljettkassan

Telefontider: tisdag – fredag kl. 13.00-15.00 

Öppettider: onsdag – fredag kl. 10:00-12:00

Frågor om biljetter och återköp

biljett@vastmanlandsmusiken.se
021-40 36 02

Scener & salar

Vill du se hur platsnumreringen ser ut i våra salar? Gå till sidan scener och klicka in på respektive scen för att se salslayouten.

Presentkort

Vill du ge bort en upplevelse i form av presentkort? 
Då föreslår vi Konserthusets presentkort! Det kan köpas i biljettkassan och gäller i ett år från inköpsdatumet. Presentkorten kan endast användas i Västerås Konserthus biljettkassa (alltså inte via ticketmaster.se) och gäller på alla konserthusets föreställningar. Även Ticketmasters presentkort kan lösas in i biljettkassan.

*Om du har ett presentkort som snart kommer att gå ut vänligen kontakta biljettkassan så hjälper vi dig att förlänga kortet. Observera att detta endast görs under pandemin.

Abonnemang

Sinfoniettan

Med ett konsertabonnemang hos Västerås Sinfonietta får du många musikupplevelser att se fram emot och en garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda.

Kammarmusik­abonnemang

För kammarmusikserien finns möjlighet att teckna abonnemang till ett förmånligt pris. Välkommen till stora konserter i det lilla formatet.

Rabatter för Västmanlandsmusikens evenemang

Konserthusets vänner

Gå två, betala för en på ett stort antal av våra evenemang. Högst fyra biljetter per medlemskap och evenemang. Läs mer om Konserthusets Vänner.

Fri entré för barn & unga

Barn och unga t o m 18 år har fri entré till många av Västmanlandsmusikens egna evenemang. Fribiljetter löses ut i konserthusets biljettkassa.

Studerande

Barn, unga och studerande med Mecenatkort får rabatterat pris vid vissa evenemang. Andra rabatter för unga och/eller studerande kan förekomma.

Övriga rabatter

Arrangörer erbjuder i vissa fall andra rabatter. Du kan alltid fråga vid biljettköp.

Tillfälliga köpevillkor under Corona

Flexibla bokningsregler – avboka fram till kl 12.00 föreställningsdagen
För att du ska känna dig trygg med att boka biljetter i dessa osäkra tider kommer vi under en period att tillämpa mer flexibla bokningsregler. Dessa regler innebär att du kan avboka dina biljetter fram till klockan 12.00 föreställningsdagen, även utan läkarintyg. Du får då ett presentkort på motsvarande belopp. Detta för att du ska kunna stanna hemma om du känner av lättare förkylningssymptom eller om du känner dig orolig.

Precis som vid ordinarie bokningsregler kan du fram till föreställningsstart återköpa dina biljetter mot uppvisande av giltigt läkarintyg. 

Vilka föreställningar gäller dessa tillfälliga bokningsregler?
Vi kan endast erbjuda dessa bokningsregler för evenemang där endast Västmanlandsmusiken står som arrangör.

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content