Biljetter till Västerås Konserthus

Ska du köpa biljetter till något av våra kommande evenemang? Vad kul!
Biljetter till evenemang i Västerås Konserthus kan du antingen köpa här via hemsidan eller på plats i Konserthusets biljettkassa. Ingången till biljettkassan hittar du till höger om huvudentrén. Se öppettider nedan.

För gruppbokningar: kontakta biljettkassan.

Biljettkassan

Ordinarie öppettider

Biljettkassan: onsdag kl. 10:00-13:00

samt 1,5 h före föreställning

Telefontid: tisdag – torsdag kl. 14:00-16:00

Frågor om biljetter

Presentkort

Vill du ge bort en upplevelse i form av presentkort? 
Då föreslår vi Konserthusets presentkort! Det kan köpas i biljettkassan eller genom att klicka på knappen nedan. Presentkorten gäller på alla Konserthusets föreställningar. 

Rabatter för Västmanlandsmusikens evenemang

Konserthusets vänner

Gå två, betala för en på ett stort antal av våra evenemang. Högst fyra biljetter per medlemskap och evenemang. Läs mer om Konserthusets Vänner.

barn & unga

På många av Västmanlandsmusikens egna evenemang kostar biljetten för barn och unga t.o.m. 18 år bara 100 kr. Även andra rabatter för barn och unga kan förekomma.

Studerande

Barn, unga och studerande med Mecenatkort får rabatterat pris vid vissa evenemang. Andra rabatter för unga och/eller studerande kan förekomma.

Övriga rabatter

Arrangörer erbjuder i vissa fall andra rabatter. Du kan alltid fråga vid biljettköp.

Köp- och leveransvillkor

Här kan du läsa om vad som gäller vid köp av biljett till något av evenemangen på Västerås Konserthus som är en del av Västmanlandsmusiken. Dessa villkor gäller för biljettköp via Västerås Konserthus biljettkassa, samt vid köp via vårt internetbokningssystem som är tillgängligt via Västmanlandsmusikens hemsida.

Scener & salar

Vill du se hur platsnumreringen ser ut i våra salar? Gå till sidan Scener och klicka in på respektive scen för att se salslayouten.

Abonnemang

Sinfoniettan

Med ett konsertabonnemang hos Västerås Sinfonietta får du många musikupplevelser att se fram emot och en garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda.

Kammarmusik­abonnemang

För kammarmusikserien finns möjlighet att teckna abonnemang till ett förmånligt pris. Välkommen till stora konserter i det lilla formatet.

Familjeabonnemang

Ta med barnen och bli en frekvent besökare till våra omtyckta familjeföreställningar på lördagar. Programmet består av musik-, dans och nycirkusföreställningar och passar från 4 år och uppåt.

Dansabonnemang

Med ett dansabonnemang garanteras du annorlunda och omväxlande upplevelser där kropp och rörelse står i centrum av musiken, ljuden och bilderna.

FLEXABONNEMANG

Plocka russinen ur kakan – det bästa av det bästa! Du väljer sex föreställningar ur alla våra abonnemangsserier och kan välja fritt mellan Sinfoniettan, kammarmusik, dans och familjeföreställningar.

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content