Biljetter till Västerås Konserthus

Ska du köpa biljetter till något av våra kommande evenemang? Vad kul!
Biljetter till evenemang i Västerås Konserthus kan du antingen köpa här via hemsidan eller på plats i Konserthusets biljettkassa.

Biljettkassan har öppet: onsdag – fredag kl. 10:00-12:00, samt 1,5 timme innan föreställning. Övrig tid hänvisar vi frågor till telefon och mejl enligt nedan.

Stöter du på problem vid bokning av din biljett på ticketmaster.se? Då får du hjälp av Ticketmaster, du når dem på 077-1707070.

För gruppbokningar: kontakta biljettkassan, så hjälper vi dig där.

Biljettkassan

Telefontider: tisdag – fredag kl. 13.00-15.00 

Öppettider: onsdag – fredag kl. 10:00-12:00

Frågor om biljetter och återköp

biljett@vastmanlandsmusiken.se
021-40 36 02

Presentkort

Vill du ge bort en upplevelse i form av presentkort? 
Då föreslår vi Konserthusets presentkort! Det kan köpas i biljettkassan och gäller i ett år från inköpsdatumet. Presentkorten kan endast användas i Västerås Konserthus biljettkassa (alltså inte via ticketmaster.se) och gäller på alla konserthusets föreställningar. Även Ticketmasters presentkort kan lösas in i biljettkassan.

*Om du har ett presentkort som snart kommer att gå ut vänligen kontakta biljettkassan så hjälper vi dig att förlänga kortet.

Abonnemang

Sinfoniettan

Med ett konsertabonnemang hos Västerås Sinfonietta får du många musikupplevelser att se fram emot och en garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda.

Kammarmusik­abonnemang

För kammarmusikserien finns möjlighet att teckna abonnemang till ett förmånligt pris. Välkommen till stora konserter i det lilla formatet.

Rabatter för Västmanlandsmusikens evenemang

Konserthusets vänner

Gå två, betala för en på ett stort antal av våra evenemang. Högst fyra biljetter per medlemskap och evenemang. Läs mer om Konserthusets Vänner.

Fri entré för barn & unga

Barn och unga t o m 18 år har fri entré till många av Västmanlandsmusikens egna evenemang. Fribiljetter löses ut i konserthusets biljettkassa.

Studerande

Barn, unga och studerande med Mecenatkort får rabatterat pris vid vissa evenemang. Andra rabatter för unga och/eller studerande kan förekomma.

Övriga rabatter

Arrangörer erbjuder i vissa fall andra rabatter. Du kan alltid fråga vid biljettköp.

Tillfälliga köpevillkor under Corona

Flexibla bokningsregler – avboka fram till konsertstart

För att du ska känna dig trygg med att boka biljetter i dessa osäkra tider kommer vi under en period att tillämpa mer flexibla bokningsregler. Dessa regler innebär att du kan avboka dina biljetter fram till konsertstart, även utan läkarintyg. Detta för att du lätt ska kunna stanna hemma om du känner av lättare förkylningssymptom eller om du känner dig orolig.

Dessa tillfälliga bokningsregler gäller så länge det finns restriktioner mot offentliga tillställningar som påverkar konserthusets verksamhet. När restriktionerna lättar återgår vi till ordinarie bokningsregler.

*Vi kan endast erbjuda dessa bokningsregler för evenemang där Västmanlandsmusiken står som arrangör.

Bokningsförfrågan Dans

  • Önskad period
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content