Rock/Pop/Country
söndag

8 maj 2022

19:00
-20:30
Västerås Konserthus, Stora salen
495 kr

Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Nytt datum! Konserten är flyttad från den 27/1. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Information har gått ut till biljettköparna per mejl.

Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning på turné.

Thomas Di Leva fortsätter sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. 
En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.
 
Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.
 
”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.
 
Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.
 
– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Nytt datum! Konserten är flyttad från den 6 oktober 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Information har gått ut till biljettköparna per mejl.

Detaljer

8 maj 2022, söndag
Västerås Konserthus, Stora salen
495 kr
Arrangör: Programbolaget
Genre: Rock/Pop/Country

Konserthusets bar och restaurang öppnar 1,5 h före föreställning.

Dela evenemanget!

Några andra kommande evenemang

Rock/Pop/Country

Smash Into Pieces – Manifest Tour

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content