88 chanser att bli en del av Konserthusets historia.

Västerås Konserthus vill erbjuda en förstklassig ljudbild för musiker och publik. För att det ska bli verklighet är det nu dags för den viktigaste instrumentsatsningen på 20 år – en ny konsertflygel, modell D, från Steinway.

Det är en stor, men betydelsefull, satsning som vi vill göra tillsammans med Konserthusets besökare och beundrare. Vi har därför öppnat upp möjligheten för alla att bli tangentsponsor. Det innebär att du blir stolt ägare till en eller flera av de 88 tangenter som får plats i en Steinway-flygel.

Genom att köpa en tangent bidrar du till att göra Västerås Konserthus till ett självklart stopp för stora musiker, samt en attraktiv inspelningsstudio för såväl svenska som utländska skivbolag. Med andra ord – ett konserthus att vara stolt över.

Hur blir jag tangentsponsor?

Fyll i formuläret på den här sidan. 
Ange om du har ett särskilt önskemål angående tangent.

Formuläret är en intresseanmälan. Vi kommer att återkomma med praktisk information om betalning och leverans av tangent. Priset på tangenterna är 5 000 kr/styck.

Vad får jag som tangentsponsor?

Förutom den stora äran att få kalla sig tangentsponsor får du även en äkta Steinway-tangent som motsvarar tangenten, eller tangenterna, du valt att sponsra. Dessutom kommer ditt namn att presenteras i Konserthusets foajé.

Jag vill bli tangentsponsor!

Bokningsförfrågan Dans

  • Önskad period
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content