fredag

3 juni 2022

19:00
-21:30
Västerås Konserthus, Stora salen
545 kr

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

På grund av förhållningsregler kring Coronaviruset flyttas konserten med Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra från den 4/9 2021 kl 19.00 till den 3 juni 2022 kl 19.00. Köpt biljett gäller till det nya datumet.

Peter Carlsson är i särklass en av Sveriges bästa historieberättare och musiker, I denna unika föreställning blandar han historier och musik allt från Taube till Willie Dixon tillsammans med Kjell Gustavsson Rhythm&Blues Orchestra.

Peter Carlsson har en lång succéartad karriär med dom Blå Grodorna sedan starten 1993. Med utsålda hus över hela landet har han trollbundit sin publik med sina berättelser och sånger.

Kjell Gustavsson Rhythm&Blues Orchestra har turnerat flitigt på festivaler och klubbar över hela Skandinavien de senaste 11 åren. Er hårt svängande rhythm sektion och lägg där till en blåssektion och dragspel i världsklass. Förutom att agera komp till Peter Carlsson kommer dom att spela låtar från sina 7 utgivna CD-skivor.

Kjell Gustavsson har också varit medlem i bandet Blå Grodorna sedan 2010. I denna föreställning har bandet utökats med ytterligare en musiker Pär Grebacken, även Pär har varit medlem i Blå Grodorna.

Detaljer

3 juni 2022, fredag
Västerås Konserthus, Stora salen
545 kr
Arrangör: Frippe Produktion
Folk/Världsmusik, Jazz/Blues

Dela evenemanget!

Share on facebook
Share on twitter

Några andra kommande evenemang

Per Tornberg och Hans Backenroth Quartet

Karl Olandersson Kvartett

Leon Falks Satchmo Tribute

Bokningsförfrågan Dans

  • Önskad period
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content