Pop och rock
lördag

4 maj 2024

19:30
-21:00
Västerås Konserthus, Stora salen
495 kr

INSTÄLLT: Lasse Holm – Nutida Nostalgi – Hits från förr till nu

Konserten är inställd. Biljettköpare har kontaktats med mer information via mejl.

LASSE HOLM ÅKER PÅ VÅRTURNÉ

Med fem vinster i Melodifestivalen och över sjuhundra låtar utgivna på vinyl och CD och mer än sjuttio låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto. Under våren 2024 tar Lasse med sig sin katalog av älskade låtar och nya favoriter från Så Mycket Bättre ut på vägarna tillsammans med Rebecca Pettersson & Michael Bäck band. Tillsammans är de redo att förtrolla publiken och skapa oförglömliga kvällar.

Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023. I september 2023 hade musikalen – De ́e ́det här vi kallar kärlek – premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största delen ligger som grund till handlingen. Under november är Lasse aktuell i succéserien “Så mycket bättre” på Tv4 där Lasse kommer att göra tolkningar av kända kollegors hits.

Med nya tolkningar i ryggen och Lasses enorma låtskatt ger han sig under våren ut på turné runt om i Sverige. Det blir kvällar fyllda av Lasse Holms tidlösa hits som Canelloni Macaroni, Främling, Bra vibrationer, Högt över havet och Eloise. Turnén startar i Kalmar den 19 april och fortsätter därefter runt om i Sverige, med stopp i bland annat Uppsala, Sundsvall, Malmö och Göteborg.

”Efter tolv fantastiska år på Diggiloo scenen har lusten och längtan efter att möta publiken på nytt nu blivit ett faktum. Ser fram emot en vårturné i Sverige med Micke Bäck band och min musikaliska sidekick Johanna Beijbom” – Säger Lasse Holm

Detaljer

4 maj 2024, lördag
Västerås Konserthus, Stora salen
495 kr
Arrangör: Jubel
I samarbete med: Västmanlandsmusiken
Paus: Nej
Genre: Pop och rock

Konserthusets bar och restaurang öppnar 1,5 h före föreställning.

Dela evenemanget!

Några andra kommande evenemang

HYLLNINGSKONSERT - PUTTE WICKMAN, ALICE BABS, ARNE DOMNÉRUS 100 ÅR

Guran, Nyberg & Nord - En Hyllning Till Björn Afzelius

SEEGERWOOD TOUR - DOUG SEEGERS & EVA EASTWOOD

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content