Klubbscen
onsdag

14 december 2022

20:00
-23:00
Västerås Konserthus, Foajéscenen
550 kr

Adolphson & Falk – Med Julen i Blodet

Genombrottsalbumet ”Med Rymden i Blodet” och Adolphson & Falks största hit ”Mer Jul” firar 40 år! Det firar bandet med att turnera runt om i landet i december!

”Med julen i blodet” anspelar skämtsamt på firandet av dessa två höjdpunkter som blivit milstolpar i Adolphson & Falks karriär.

Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer Jul och Blinkar Blå, fyllde 50 år som duo 2018! Detta firades med längre turnéer under 2018 och 2019 samt en specialkonsert i samband med månlandningens jubileum på Kulturfestivalen i Stockholm 2019.
 Turnén spelades in och kommer att släppas både digitalt och på CD i god tid tills dess att årets turné startar.

Konserten består av två avdelningar och bygger på ”Med rymden i Blodet” från 1982 och nya arrangemang på gamla klassiker. Föreställningen är även en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!

Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung, spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits. Han följer självklart med på denna innehållsrika jubileumsturné.

Alla gamla hits finns förstås med och är kompletterade med spännande nedslag i A & F-historien med ett sound som återspeglar varje tidsepok.
I samband med varje konsert följer det med konstutställning av Greg FitzPatricks syntkonst samt försäljning av bandets exklusiva ”merchandise” såsom en ny jubileumsutgåva i röd vinyl av ”Med rymden i blodet” m.m.


Klubbscen – konserter i foajén för stående publik.

Detaljer

14 december 2022, onsdag
Västerås Konserthus, Foajéscenen
550 kr
Arrangör: MTA Production
I samarbete med: Västmanlandsmusiken
Paus: Ja
Genre: Pop och rock

Konserthusets bar öppnar 1,5 h före föreställning. På barmenyn finns enklare varma rätter som soppa, pasta eller en kötträtt, snacks och fika. Till det vin, öl, kaffe eller läsk.

Dela evenemanget!

Share on facebook
Share on twitter

Några andra kommande evenemang

Lasse Stefanz

Molly Hammar

Solala - Light It Up Tour

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content