Kammarmusik

That Other Quartet - Love Notes

Det är musik skriven med kärleken som drivkraft som ligger i fokus för det här programmet, från 1800-tal till nutid. Publiken får en stund av musikalisk njutning och reflektion.
Period: 2021
Priskategori: B
Denna konsert erbjuds inom Ett kulturliv för alla i Västerås

THAT OTHER QUARTET  består av fyra professionella frilansmusiker som utbildades vid musikhögskolorna i Göteborg, Malmö och Stockholm, samt i England och Nederländerna. Kvartetten drivs av en öppenhet för olika konstformer och musikstilar och samarbetar gärna med andra musiker och konstnärer. Repertoaren är en blandning av musik: allt från Mendelssohn, Janacek, till Leonard Cohen, Seinabo Sey, Frida Hyvönen, My funny Valentine och the Typewriter. (JA, dom tar med egen skrivmaskin som brukar uppskattas av publiken)

Kombinationen av stråkkvartett, skrivmaskin och högläsning av Shakespeares tankar, Leonard Cohens försoning och Frida Hyvönens grammis-belönade texter har visat sig vara oslagbar. Det är musik skriven med kärleken som drivkraft som ligger i fokus för det här programmet, från 1800-tal till nutid. Publiken får en stund av musikalisk njutning och reflektion.

Fakta

Period: 2021
Priskategori: B
Speltid: 40-60 min
Spelyta: 4 x 4
Teknik: Viss teknik: 4 stolar utan armstöd och 1-2 pratmikrofoner med stativ för högläsning
Kontakt: Jesper Jelse

Medverkande

GAIANEH PILOSSIAN (violin)
ZAIDA PONTHIN (violin)
KARIN WALLMYR (viola)
RUTH SPARGO (cello)

Play Video

Bokningsförfrågan Dans

  • Önskad period
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content