Barn & familj

Magnus & Irina

Magisk Musik: En förtrollande musikresa med Magnus & Irina.
Spelperiod: HT 2021-VT 2022
Pris: Subventionerat pris: 3200 kr + 25% moms
Denna konsert erbjuds inom Ett kulturliv för alla i Västmanland

Magnus & Irina bjuder in till en magisk musikvärld med klarinett och accordeon, där toner från hela världen möts i en sprakande musikalisk fest. På ett lättillgängligt och underhållande sätt demonstrerar de även vikten av att öva för att bli riktigt, riktigt bra på något. Musiken blandas med trollerikonster där notställ svävar och instrument går upp i rök mitt framför ögonen på publiken! Vi klappar brasilianska rytmer, sjunger nordeuropeiska melodier och kanske till och med lär oss hur man andas in och ut samtidigt.

Magnus och Irina träffades när de båda gjorde sina masterstudier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tack vare den mycket ovanliga instrumentkombinationen har duon redan skaffat sig en helt egen och personlig repertoar med bl.a. beställningsverk av Andrea Tarrodi, Ylva Fred och Tomas Wikenius. De har flera samarbeten med nutida kompositörer och blandar gärna olika musikstilar. Duons program innehåller allt från impressionism till modern konstmusik med inslag av jazz, slavisk folkmusik och klezmer. 2017 belönades duon med förstapris i en av Sveriges största tävlingar för kammarmusik “Ung&Lovande” med motiveringen:

“Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld”.

Fakta

Spelperiod: HT 2021-VT 2022
Pris: Subventionerat pris: 3200 kr + 25% moms
Kontakt: Magnus Båge
Play Video

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period
Skip to content