Musik för barn
6-14 år

Duo Sara och Natalie

Duon Sara och Natalie samtalar utan ord. Det är instrumenten som talar. I musiken berättar de för varandra om att vara ledsna, glada, lyckliga och om vänskap.
Period: 2021
Pris: Subventionerat pris: 2650 kr + 25% moms.

Duon Sara och Natalie samtalar utan ord. Det är instrumenten som talar. I musiken berättar de för varandra om att vara ledsna, glada, lyckliga och om vänskap. Sara och Natalie är öppna, lyssnar och nyfikna och spelar sina klassiska instrument med dansrörelser. Möt två enastående musiker. Konserten tar barnen genom en rad känslor. Det finns sorg, glädje, ilska, humor och allt däremellan. Efter konserten samtalar musikerna med barnen för att höra vad de upplevde. BRA, BÄTTRE, BÄST. Om du vill bli riktigt bra på något måste du öva eller träna mycket. Oavsett om du vill vara bra på fotboll, datorspel eller i ett instrument. Och när du har blivit riktigt bra måste du fortfarande träna eller träna ännu mer!

Sara spelar fiolen och Natalie spelar piano. De är båda super duktiga att spela på sina instrument, men de måste fortfarande öva när de vill lära sig nya stycken eller spela en konsert.

Fakta

Period: 2021
Ålder: 6-14 år
Publikantal: Avgörs av lokalens kapacitet
Pris: Subventionerat pris: 2650 kr + 25% moms.
Speltid: 40 min
Bygg/rivtid: 60 min/30 min
Lokal: Aula, samlingslokal eller liknande
Mörkläggning: Nej
Spelyta: 4 x 3 m
Teknik: El: 230 V
Kontakt: Magnus Båge
Play Video

Bokningsförfrågan Dans

  • Önskad period
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content