Folkmusik

Duo Cavez och Trio Clac Boum

Trion som levererar sväng som om deras liv hängde på det! Dansgolv kokar av den traditionella musiken från Poitou, (Frankrike) i händerna på Christian Pacher (sång, fiol), Julien Padovani (dragspel) och Alban Pacher (fiol, gitarr, sång).
Spelperiod: HT 24/VT 25
Priskategori: D
Denna konsert erbjuds inom Ett kulturliv för alla i Västmanland

CIAC BOUM

Trion som levererar sväng som om deras liv hängde på det! Dansgolv kokar av den traditionella musiken från Poitou, (Frankrike) i händerna på Christian Pacher (sång, fiol), Julien Padovani (dragspel) och Alban Pacher (fiol, gitarr, sång). Älskade av dansare och publik över hela Europa för sin energi, glädje och feststämmning. Tradition blandas med nya kompositioner och influenser från andra genrer. ”När Ciac Boum spelar drar en vind av lekfull frihet över dansgolvet, den bär doften från de äldre melodierna, en doft av evig ungdom och aktualitet”

DUO CAVEZ PAULSON

Musik för öra och fot- med belgiska accordeonisten Sophie Cavez och den svenska nyckelharpisten Josefina Paulson. Låtar influerade av såväl deras traditionella dialekter som deras egna musikaliska personligheter. I händerna på Sophie Cavez och Josefina Paulson är första prioritet alltid den pulserande rytmen och varje ton blir svängorienterad. I konserten ”Murmures” är musiken en reflektion kring att vara mödrar, musiker och människor. En resa från första hjärtslagen till de många perspektiv du bjuds in till när du vandrar bredvid någon som just startat sin vandring.

Fakta

Spelperiod: HT 24/VT 25
Priskategori: D
Kontakt: Christofer Ekströmer

Medverkande

Christian Pacher (sång, fiol)
Julien Padovani (dragspel)
Alban Pacher (fiol, gitarr, sång)
Sophie Cavez (accordeon)
Josefina Paulson (nyckelharpa)

photographer Fredrik Bengtsson cavezpaulson 1
Play Video

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period
Skip to content