Musik

Vi vill att alla, oavsett hur gammal man är eller var man bor, ska ha tillgång till ett rikt kulturliv. Vi ger ekonomiskt och praktiskt stöd till att musik-, dans- och nycirkusevenemang ska kunna genomföras runt om i hela länet, samt i Västerås Konserthus där administrationen och Västerås Sinfonietta också huserar. 

Genom att samarbeta med flera lokala arrangörer, föreningar och organisationer i länet kan vi verka för ett levande kulturliv i hela regionen. I dialog med lokala arrangörer tar vi årligen fram ett utbud bestående av ett antal produktioner för turné i regionen. Produktionerna ges som offentliga föreställningar, samt som föreställningar för skolor och omsorg.

Vi som står bakom utbudet

Här är gänget som jobbar för att erbjuda dig ett brett utbud av musik och dans.
Alltid med målet att hålla musiken och dansen levande i hela länet.

Musikproducent
Christofer Ekströmer är musikproducent med huvudansvaret för Länsmusikens vuxenproduktioner. Han har ett nära samarbete med länets arrangörsföreningar för kammarmusik, jazz och folkmusik.
Musikproducent
Jesper Jelse är musikproducent med ansvar för ”Ett Kulturliv För Alla Västerås” samt kontakten med det Lokala Musiklivet i Västerås Konserthus. Han arbetar även  med Sommarmusik inom äldrevården samt med...
Producent
Magnus Båge är musikproducent för barn & unga och arbetar för att förse barn och ungdomar med musikupplevelser. Kultur är friskvård och gör att barn och ungdomar orkar med dagens...

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content