Sommarmusiker
5 februari 2021

Västmanlandsmusiken söker sommarmusiker!

Världens roligaste sommarjobb?

Västmanlandsmusiken söker musiker till den årliga sommarturnén för äldre- omsorgen i Västmanlands län.

– Sommarmusik inom vården är en viktig del av den verksamhet vi erbjuder för de äldre med spelningarna på vårdavdelningar, mötesplatser och servicehus i hela länet. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna turné kostnadsfritt för samtliga boenden och mötesplatser i Västmanlands län, säger Magnus Båge, producent för sommarturnéerna.

Turnén arrangeras i samarbete med Västerås Stad och sträcker sig från 21 juni till 13 augusti. Arbetet består i att ge små konserter i sommarens tecken. Turnén är uppdelad i två perioder och man söker två musikgrupper som får varsin period. Ansökan är öppen t o m 26:e februari.

– Sommarturnéerna har vi haft i många år och är enormt uppskattade och än mer i denna pandemitid. De musiker som fått dessa sommarjobb genom åren har mestadels varit duo- och trio-konstallationer. Det har varit svårare med större grupper då konsert-lokalernas storlek varierar, men som förra sommaren och säkerligen denna sommar sker alla spelningar utomhus så det öppnar ju upp för andra konstellationer såklart. Alla som utövar musik i någon form är välkomna att söka! Det är ett väldigt roligt och självständigt arbete, säger Magnus och fortsätter: – att kunna erbjuda musik för äldre är alltid viktigt, och nu viktigare än någonsin!

HUR GÖR MAN OM MAN VILL SÖKA JOBB SOM SOMMARMUSIKER?
Sista dagen för ansökan var 26/2-2021.

För mer info:
Jesper Jelse, musikproducent
072-534 70 21
Jesper.jelse@vastmanlandsmusiken.se

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content