Stäng

Vänföreningen

Västerås Sinfonietta är en av stadens mest populära kulturinstitutioner. Orkestern med anor från 1800-talet är en av landets äldsta symfoniska orkestrar. Västerås Musiksällskap har funnits med lika länge. Musiksällskapet ger ekonomiskt stöd till Sinfoniettan och en av de mest prioriterade frågorna för oss är att stödja Sinfoniettans ambition att bli en heltidsorkester. Ett annat område föreningen arbetar med är att knyta fler sponsorer till orkesterns verksamhet. Musiksällskapet ordnar också konsertresor, publikträffar och öppna repetitioner i samband med abonnemangskonserterna.

Genom medlemskapet och publikträffarna får du möjlighet att träffa andra med stort musikintresse. Medlem blir du automatiskt om du väljer att köpa abonnemang i någon av Västerås Sinfoniettas konsertserier eller så betalar du en separat medlemsavgift på 100 kronor.
Du kan träffa representanter från Musiksällskapet vid informationsbordet i foajén i samband med orkesterns konserter. Där kan du också köpa orkesterns cd-skivor.

Varmt välkommen att bli medlem!

Kontakta oss via mejl.

Västerås Musiksällskaps styrelse 2017

Minoo Akhtarzand, ordförande
Per-Arne Rönngren, vice ordförande, ansvarig cd-försäljning
Hjördis Häll, kassör, arkivansvarig
Birgitta Clasing, sekreterare, konsertresor
Stellan Moberg, informationsansvarig, insticksblad
Sven-Gunnar Dahlquist, sponsoransvarig
Lena Hellström Färnlöf, stipendier
Birgitta Bergsten, ledamot