Västerås Konserthus Dansabonnemang

På Västerås konserthus kan du se nationell och internationell samtida dans i världsklass. Dansstilarna varierar och är anpassade för olika åldrar. Våra egna produktioner görs i samarbete med Dansnät Sverige – på så sätt kan vi garantera ett varierat utbud i nationell och internationell världsklass. 

Med ett dansabonnemang garanteras du annorlunda och omväxlande upplevelser där kropp och rörelse står i centrum av musiken, ljuden och bilderna. Nedan presenteras aktuella föreställningar i Dansserien.

 

 

Dans

Sidney Leoni: FLY

Dans

INSTÄLLD - UTOPISISTAS: I´ll be back

Vad ingår i ett dansabonnemang?

FÖRTUR
som abonnent bokar du dina platser innan de enstaka biljetterna släpps.

DIN EGEN PLATS
i salongen varje föreställning.

MYCKET FÖR PENGARNA
15-35 % rabatt på dina biljetter.

FLEXIBILITET
Möjlighet att göra ett kostnadsfritt byte (därefter tillkommer en serviceavgift på 25 kr). Möjlighet att byta till valfri konsert eller föreställning inom alla våra abonnemangsserier, vid mån av plats. Vid byte till en dyrare föreställning tillkommer kostnad för mellanskillnaden. Bytet måste ske senast en dag före ordinarie föreställning.

NYHETSBREV
med erbjudanden och aktuell information inför varje konsert.

GÅVA OCH INBJUDNINGAR
Alla abonnenter får en gåva, samt inbjudningar till exklusiva event och andra specialerbjudanden.

Pris DANSABONNEMANG

5 föreställningar 900 kr (ord. pris 1125 kr).

Dansnät Sverige

Merparten av dansföreställningarna i Västerås Konserthus presenteras genom Dansnät Sverige. Dansnät Sverige är ett nationellt nätverk som drivs av viljan att visa angelägen danskonst – för alla, till alla, i alla hörn.

Det är ett fristående nätverk där dansscener, institutioner, regionala dans- och musikverksamheter samt kommunala och regionala kulturförvaltningar samverkar för att genom ökat intresse och ökad kunskap stärka och bygga nationella strukturer för den samtida danskonsten.

Genom att vara en part i Dansnät Sverige säkerställer vi att vår personal kontinuerligt fortbildar sig, vi omvärldsbevakar och har kännedom om de viktigaste plattformarna för dans. Det gemensamma kunnandet i nätverket ger oss en med våra parter gemensam kulturpolitisk bild av dansen i hela Sverige.

19 mars 2021 arrangerades ett nationellt möte för den samtida dansen. Syftet med mötet var att samla in underlag för att ta fram en Dansplan Sverige. Läs mer här:

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content