Säljare

Västmanlandsmusiken söker dig som vill vara med och utveckla och driva arbetet med att ge bästa möjliga service till vår publik, partners och personal. Du kommer att vara en nyckelperson i att ge vår publik en positiv helhetsupplevelse och ett minnesvärt besök som gör att de kommer tillbaka. Igen och igen.

Vi har alltid vår publik i fokus. I den här rollen kommer du att vara Västerås Konserthus ansikte utåt och en av dem som vår publik först möter inför sitt konsertbesök. Du kommer att ansvara för biljettförsäljning, svara på frågor och ge en god service till våra kunder. Du blir en del i det team som hjälper vår publik hela vägen, från att upptäcka vårt utbud till att få en positiv helhetsupplevelse – från början till slut.

Med våra biljett- boknings- och CRM-system Tixly, Artifax och MarketHype samt sociala medier kommer du att vara med och tillgängliggöra kulturen för fler och säkerställa att både vår publik och våra partners får korrekt information kring våra evenemang och bästa möjliga service i mötet med oss.

I din roll blir du en brygga mellan marknadsavdelningen, biljettkassan och konserthuset. Vårt uppdrag är att få fler människor att upptäcka och få tillgång till våra konstformer; musik och dans. Vi har ansvar för att bredda publikgrupperna och att ständigt hitta nya sätt att generera intäkter. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar med nya metoder och tekniker för att utveckla kundresan och i takt med det stärka det interna samarbetet.

Du kommer bland annat att arbeta med:

 • Uppläggning av föreställningar, produkter, priser, program, garderob.
 • Ta fram rapporter samt underlag/resultat för förbättring och utveckling.
 • Kundservice samt försäljning via till exempel telefon, biljettkassa och digitalt (e-post och sociala medier).
 • Kassarapporter och underlag för fakturering och redovisning.
 • Administrera biljetter och erbjudanden för våra partners och vänföreningar.
 • Göra gruppbokningar för exempelvis partners och researrangörer.
 • Ta fram enklare trycksaker som flyers, informationsskyltar etc.
 • Bearbeta olika kundgrupper – till exempel skolor och partners – via telefon.
 • Vara systemadministratör i vårt biljettsystem Tixly och vara behjälplig att lära upp nya medarbetare i systemet.

 

Vad du blir en del av
På marknadsavdelningen och i biljettkassan är vi fem medarbetare som arbetar med all intern och extern kommunikation, försäljning, publikutveckling, foto, film, formgivning, PR och press. I vårt team ingår även våra biljett- och publikvärdar samt garderobspersonal. Tillsammans utgör vi en viktig kärna för vår publiks helhetsupplevelse.

Vem du är
Vi söker dig som alltid sätter kunden i fokus. Du tar stort eget ansvar samtidigt som du är en engagerad teamspelare. För att lyckas i tjänsten behöver du kunna hantera flera parallella ärenden och frågor, vara noggrann och alltid verka för att ge den bästa servicen åt vår publik, partners och medarbetare. Du gillar och är bra på att bygga relationer och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen.

Vi arbetar i biljettsystemet Tixly, och för att lyckas i din roll behöver du ha erfarenhet från något biljett- och CRM-system. Det är meriterande om du har kunskaper i InDesign. Givetvis är du van vid att jobba med Office-paketet. Du behöver kunna prata flytande svenska, andra språk är meriterande. Vi ser att du är entusiasmerande, positiv och passionerad i ditt arbete.

Anställningen
Tjänsten är planerad att träda i kraft tidigast 1 januari 2023. Anställningen är tillsvidare på heltid med sex månaders provanställning. Kvälls- och helgarbete ingår. Tjänsten är placerad på marknads- och kommunikationsavdelningen.

Att jobba på Västmanlandsmusiken
Att vara en del av Västmanlandsmusiken är att vara en del av Sveriges kulturliv. I vårt uppdrag ingår det att driva verksamheterna Västerås Konserthus, Västerås Sinfonietta och Regional musik och dans. Dina insatser kommer att bidra till att fler upptäcker och får möjlighet att ta del av kultur. Till oss kommer artister från hela Sverige men också andra delar av världen. Liksom vi på Västmanlandsmusiken lyfter fram artister och skapar konst som sprider sig ut i världen. Du kommer att jobba i en miljö som sjuder av kreativitet och omväxlande aktiviteter då vi varje år erbjuder cirka 600 evenemang och välkomnar cirka 130 000 personer som publik.

Ansökan

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervju löpande, så skicka gärna in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2022-12-01

Kontaktpersoner

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Madelene Ulfberg, marknads- och kommunikationschef
madelene.ulfberg@vastmanlandsmusiken.se

Marisol Taub, produktionskoordinator
marisol.taub@vastmanlandsmusiken.se
021-40 36 41

Facklig kontakt är Emil Hedin
emil.hedin@vastmanlandsmusiken.se
021-40 36 46

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
 • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
 • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
 • Önskad period
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content