Medlemskap

Konserthusets Vänner är en ideell förening som stödjer verksamheten i Västerås Konserthus. Föreningens syfte är att vidareutveckla Västerås Konserthus som mötesplats, skapa och stärka relationer mellan kultur och näringsliv samt ta vara på och utveckla ideellt engagemang.

Konserthusets Vänner delar årligen ut ett stipendium för att bidra till ungas utveckling inom musik och dans. Föreningens intäkter har också bidragit till bland annat inköp av publikgradänger, digitala informationsskärmar, ljudmixer, renovering av flyglar och stöd till utgivning av Konserthusets programtidning.

 

Här nedan kan du se vilka olika medlemskap du kan välja mellan. 
Om du stöter på problem vid registrering och betalning, meddela oss eller biljett@vastmanlandsmusiken.se per mejl.

 

Medlemskap Privatperson

Som privatperson gäller ett medlemskap familjevis. Medlemsförmånerna kan nyttjas av max fyra personer per erbjudande och tillfälle där annat ej anges. Medlemskapet kostar 350 kr och gäller per kalenderår.

Medlemsförmåner

Medlemskap Företag

Som företag och förening gäller ett medlemskap hela företaget. Medlemsförmånerna kan nyttjas av max fyra personer per erbjudande och tillfälle där annat ej anges. Medlemskapet kostar 1000 kr och gäller ett kalenderår.

Medlemsförmåner

KOMBIMEDLEMSKAP

Välj att stödja både Västerås Konserthus och Västerås Sinfonietta genom ett kombimedlemskap. Du får samma förmåner som ett ordinarie medlemskap i Konserthusets Vänner och som kan nyttjas av max fyra personer per erbjudande och tillfälle där annat ej anges. Kombimedlemskapet kostar 400 kr och gäller per kalenderår.

Medlemsförmåner

Behöver du veta hur det nya biljettsystemet fungerar? 

Klicka här för en beskrivning av förändringen. 


Skaffat ny e-post? Inbjudningar och erbjudanden skickas med e-post. Glöm inte att uppdatera dina uppgifter under Mina Sidor, så riskerar du inte att missa något bra. 

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Monika Mannerström Skog

  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson

  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content