Välkommen till Konserthusets Vänners hemsida!

Den pågående coronapandemin och medföljande restriktioner i publikantal m.m. påverkar Konserthusets Vänners medlemserbjudanden. Aktuell medlemsinformation meddelas via mejl.

Vänskap som ger mer

Konserthusets Vänner är en ideell förening som stödjer verksamheten i Västerås Konserthus. Vårt mål är att vidareutveckla Västerås Konserthus som mötesplats, skapa starka relationer med publiken och det lokala näringslivet.

Föreningens intäkter har under åren bidragit till bland annat inköp av publikgradänger, digitala informationsskärmar, ljudmixer, renovering av flyglar och stöd till utgivning av Konserthusets programtidning. Konserthusets Vänner har även bidragit stort till Konserthusets tredje fasta scen, Foajéscenen, inkl. ett fast högtalarsystem.

Medlemskap

Konserthusets Vänners medlemskap löper per kalenderår.

Som medlem kan man ”Gå 2 betala för 1” på ett antal evenemang. Begränsat antal vid vissa konserter. Högst fyra biljetter per medlemskap/evenemang. Se Konserthusets evenemangskalender och programtidning för mer information. Biljetter kan köpas i Konserthusets biljettkassa, mot uppvisande av medlemskort eller kvitto på betalt medlemskap.

Konserthusets Vänners medlemmar kan köpa biljetter till KV-rabatt på Ticketmaster med hjälp av en kod. Du erhåller denna kod när du tecknat medlemskap. KV-rabatten är synlig på ticketmaster.se och efter att ha fyllt i koden köper man biljett till medlemspris.

Betala ditt medlemskap

Om du inte betalt kan du betala din medlemsavgift här på hemsidan. Pris för medlemskap är 350 kr och gäller per hushåll.

Det går även att betala sin medlemsavgift via plusgiro 25 45 15-0, Konserthusets Vänner. Viktigt att du då uppger e-postadress, namn och adress. E-postadressen blir ditt användarnamn på ”Mina sidor”.

Om du stöter på problem vid registrering och betalning, meddela oss per mejl.

Visa

Huvudmedlem på medlemskortet

Föreningens medlemsregister sorterar enbart ett namn för varje medlemskap på medlemskortet. Detta namn betraktas som huvudmedlem och till huvudmedlemmen kan sedan ansluta flera andra personer som ingår i hushållet/familjen. Detta görs på ”Mina sidor” på denna webbplats.

Eftersom medlemskapet gäller per hushåll/familj är medlemskortet giltigt som medlemsbevis för den som visar upp det i samband med köp. Tills dess att du fått medlemskortet gäller kvitto på inbetald medlemsavgift som medlemsbevis, oavsett om du fått det i din mejl eller via PlusGirot.

Information om Konserthusets Vänner

I så stor utsträckning som möjligt vill föreningen kommunicera med medlemmarna via mejl.

Premiumpartners

Archus Arkitekter • Bostads AB Mimer • HusmanHagberg

Övriga partners

Länsförsäkringar • Graf & Bild

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Christofer Ekströmer
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Magnus Båge
  • Önskad period

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan skickas till Anna-Karin Fredriksson
  • Önskad period
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Skip to content