Stäng

Bli tangentsponsor!

Västerås konserthus vill erbjuda en förstklassig ljudbild för musiker och publik. För att det ska bli verklighet är det nu dags för den viktigaste instrumentsatsningen på 20 år – en ny konsertflygel, modell D, från Steinway.

Den nuvarande flygeln har funnits i huset sedan invigningen i september 2002, vilket innebär att det är hög tid för en rejäl uppdatering. Det är en stor, men betydelsefull, satsning som vi vill göra tillsammans med konserthusets besökare och beundrare. Vi har därför öppnat upp möjligheten för alla att bli tangentsponsor. Det innebär att du blir stolt ägare till en eller flera av de 88 tangenter som får plats i en Steinway-flygel.

Genom att köpa en tangent bidrar du såklart till att den nya flygeln kommer på plats, men du gör även Västerås konserthus till ett självklart stopp för stora musiker samt en attraktiv inspelningsstudio för såväl svenska som utländska skivbolag.

Med andra ord – ett konserthus att vara stolt över.

Intresserad? Läs mer här

Publiceringsdatum: Torsdag 5 Mar, 2020

Nyhet, Sinfoniettan, Konserthuset, Västmanlandsmusiken

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies