Stäng

Dr Hooks jubileumskonsert flyttas till 3 maj!

Dr Hooks planerade Sverigeturné i februari måste tyvärr flyttas fram! Anledningen till detta är att sångaren Dennis Locorriere måste genomgå en mindre rutinmässig medicinsk procedur på ett sjukhus i London, vilket dessvärre leder till att samtliga Dr Hook-konserter i Norge, Sverige, Danmark och UK i perioden februari och mars måste flyttas fram. 

Spelningen i Västerås Konserthus flyttas från den 15 februari till den 3 maj.

Tidigare köpta biljetter gäller och behöver inte bytas. De som inte har möjlighet att gå kan återlösa sina biljetter (exkl serviceavgift) senast 2019-02-15. För mer information gällande återlösen, kontakta Västerås Tourist Center 021-39 01 00. För dig som inte bor i Västerås, vänligen kontakta info@vastmanlandsmusiken.se

Dr Hook, med sin countryinspirerade pop- och rockstil, bildades 1968 i New Jersey av singer/songwritern Dennis Locorriere. Gruppen släppte sitt debutalbum 1971. Skivan floppade när den gavs ut första gången men med återutgivningen 1972, som innehöll låten ”Sylvias Mother”, fick bandet sin första miljonsäljare. Den andra skivan kom 1973 och gruppen fick återigen en jättehit över hela världen med låten ”The Cover Of The Rolling Stone”. De efterföljande åren släpptes mängder av låtar som blev stora hits över hela världen. 

Publiceringsdatum: Fredag 8 Feb, 2019

Nyhet, Konserthuset, Västmanlandsmusiken

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies