Stäng

Västerås Sinfonietta bjuder in till öppna repetitioner

Västerås Sinfonietta bjuder in till öppna repetitioner ett antal tillfällen under säsongen. 6 februari, 19 mars samt 8 maj. Vid de öppna repetitionerna får du chansen att bekanta dig med vad som kommer att spelas på konserten samma vecka.

Våra öppna repetitioner är perfekt för dig som vill lära känna den klassiska musiken, eller för dig som bara vill ha en stunds skön avkoppling. Dörrarna till Stora salen står öppna kl 11.15 - 12.30, du kan komma och gå som du vill. Kombinera gärna med en god lunch i Restaurang KonserthusTerrassen

Drop in. Fri entré!

Uppskattat bland grundskolor och gymnasieskolor
Öppna repetitionerna är även uppskattade bland grundskolor och gymnasieskolor. Är ni en skolklass som vill komma på en öppen repetition så rekommenderar vi att ni tar kontakt med vår orkesterkoordinator Anna Eneroth för att få ut så mycket som möjligt av ert besök.

Orkesterkoordinator
Anna Eneroth
Mobil: 070-728 09 77
anna.eneroth@vastmanlandsmusiken.se

Publiceringsdatum: Onsdag 7 Nov, 2018

Nyhet, Konserthuset, Västmanlandsmusiken, Västerås Sinfonietta, Fri entré

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies