Stäng

Black Friday hos Västerås Konserthus

Missa inte Black Friday hos oss den 24 november. Köp julklappar till superpriser eller skäm bort dig själv med en konsert i vår. I USA har Black Friday länge varit dagen som markerat starten på julhandeln och de senaste fem åren har traditionen vuxit sig stark även i Sverige. Det är som en mellandagsrea fast före jul i stället för efter...

Försäljningen startar online fredag 24 november kl 00.00. Man kan även handla våra erbjudanden hos Västerås Tourist Center kl 10.00 - 18.00 samt i biljettkassan i Konserthusets foajé kl 18.00 - 19.30.

 

 

Publiceringsdatum: Torsdag 23 Nov, 2017

Nyhet, Konserthuset, Västmanlandsmusiken, Västerås Tourist Center

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies