Stäng

Molly Sandén leder Musikhjälpen Jöback ersätter på Christmas Night!

Peter Jöback ersätter Molly Sandén när konsertföreställningen Christmas Night kommer till Västerås Konserthus den 16 december.

Under Christmas Night-turnén har Molly Sandén fått ledigt från fem av konserterna, bland annat den i Västerås Konserthus, eftersom hon då är upptagen av Musikhjälpen som sänds från Umeå 11–17 december. Temat för årets upplaga är "Barn är inte till salu".

– Jag vill bidra till att samla in minst 50 miljoner kronor. Behovet av pengar är stort och jag är sorgsen över all information jag fått om den utbredda sexhandeln med barn, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

Molly Sandén flyttar in i studion och direktsändningen i Umeå och missar därför de fem kvällarna i Gävle (12/12), Uppsala (13/12), Linköping (14/12), Norrköping (15/12) och Västerås (16/12), men ersättarna är redan bokade och klara.

Peter Jöback tar Mollys plats i Gävle, Uppsala, Linköping och Västerås. Sofia Källgren ställer upp i Norrköping.

Musikhjälpen drog förra året in 49 miljoner kronor till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan.

– Vi siktar på minst 50 miljoner kronor i år, säger Molly Sandén.

Om man redan köpt biljett och vill avstå konserten, när nu Molly Sandén byter uppdrag, finns möjlighet att återlösa sina biljetter eller fritt byta till en annan konsert under Christmas Nights hela turné.

Besökare som vill lösa tillbaka sina biljetter efter Molly Sandéns beslut kontaktar info@krall.se

Välkommen till Christmas Night 2017!

Publiceringsdatum: Onsdag 8 Nov, 2017

Konserthuset, Christmas NIght, Molly Sandén, Peter Jöback

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies