Stäng

Vi söker foajépersonal till Konserthuset

STUDENT ELLER SENIOR – SÖKER DU ETT EXTRAJOBB?

Är du serviceinriktad, stresstålig, har bra social förmåga, tålmodig och ett stort intresse av att möta människor. Och dessutom älskar musik?
Då kan du vara den som vi letar efter att ingå i vår Foajépersonalstyrka!

Vi söker dig som kanske studerar sista året på gymnasiet eller högskolan och känner att du har tid över för ett kvälls- och helgjobb (dagtid förekommer). Eller så är du pensionär som vill ut lite i arbetslivet igen men inte på heltid utan mer på dina villkor. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i en publik organisation och är van att möta kunder/publik men ytterst fäster vi mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som foajépersonal kommer du att ansvara för gästernas välmående och se till att publiken får en bra välkomstkänsla. Du ingår i ett arbetslag som förbereder foajén inför konsert, tar emot publik, säljer och kontrollerar biljetter och svarar på frågor om programmets innehåll och om konserthuset. Arbetstiden är förlagd i samband med konsert, mestadels under kvällar och helger, men dagtid förekommer också.
Vill du veta mer? Skicka dina frågor till elizabeth.genberg@vastmanlandsmusiken.se

SÅ ANSÖKER DU

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med CV till elizabeth.genberg@vastmanlandsmusiken.se
senast den 27 augusti. Märk din ansökan med ”Foajépersonal” i ämnesraden på mailet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tjänsten är på timme vid behov.

Publiceringsdatum: Måndag 7 Aug, 2017

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies