Stäng

Äntligen! Västerås Sinfoniettas nya programbok är här

Konsertprogrammet är satt, solister och gästdirigenter bokade, noter beställda och orkestern är peppade som aldrig förr. Vi är så stolta över att nu kunna presentera nästa konsertsäsong och vi är spända och förväntansfulla över att få veta vad ni tycker. Den nya programboken för hösten-17 och våren-18 har precis kommit från tryckeriet och finns från och med nu att hämta på Västerås Tourist Center.

I programboken presenteras Västerås Sinfonietta konsertabonnemang. Med ett abonnemang hos Västerås Sinfonietta får du en rad musikupplevelser att se fram emot och en garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda. Platsen du väljer är alltid densamma – alltså din egen stol i salongen vid alla konserter. Dessutom betalar du ett mycket lägre pris för biljetterna jämfört med ordinarie pris. För dig som vill ha extra allt, alltså!

Se mer om säsongens abonnemang här.

 

Publiceringsdatum: Fredag 12 Maj, 2017

Nyhet, Sinfoniettan, Konserthuset

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies