Stäng

Billigt för barn och unga

Visste du att det är gratis eller billigare för barn och unga att gå på många olika slags musik- och dansevenemang? I Västerås Konserthus har barn och ungdomar t o m 18 år har fri entré till ett stort antal av Västmanlandsmusikens egna evenemang, fribiljetter löses ut på Västerås Turistbyrå. Det finns också studeranderabatter  – ungdomar och studerande med Mecenatkort får rabatterat pris vid vissa evenemang i Västerås Konserthus. Vill du veta om det finns förmånliga priser för barn och unga på musik- och dansföreställningarna på andra håll i länet? I evenemangskalendern hittar du information om det evenemang du är intresserad av har förmånliga priser för barn och unga.

Publiceringsdatum: Torsdag 17 Nov, 2016

Nyhet, Sinfoniettan, Konserthuset, Barn & unga, Dans och Cirkus

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på våra sajter. Läs mer om cookies här.

Jag samtycker till cookies